• balustrada din sticla 6.6.2 fixata in profil continuu

si sticla 8 sau 10 mm fixata in profile intre montanti

limbajul formelor drepte – stil si perfectiune. design exclusivist

modelul dana 3

cu fixare pe pardoseala

          Balustrada din sticla cu profile patrate / rectangulare si cu sticla securizata sau laminata fixata intre montanti pe profile, are cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, pentru proiecte cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip, piscine, etc. 

       

  Pentru scara interioara sau exterioara dreapta sau curba, terasa, balcon, construite pe modelul de balustrada din sticla cu profile patrate / rectangulare cu sticla securizata sau laminata fixata intre montanti pe profile,  intregeste personalizarea, eleganta si rafinamentul oricarui spatiu unde sunt instalate.

cu fixare laterala

          Balustrada din sticla  propusa, realizata din sistem balustrada din aluminiu cu profile patrate / rectangulare, poate avea montantii verticali cu dimensiuni 40 x 40 mm de sustinere, fixati pe podea sau in lateral. Mana curenta folosita este de dimensiuni 60 x 25 mm, iar profilul de sustinere al sticlei montant paralel cu mana curenta, sus si jos are dimensiuni 25 x 27 mm. In baza prescriptiilor tehnice ale producatorului de sistem montantii pot fi fixati la o distanta optima de 850 – 1000 mm intre ei. Inaltimea panoului de sticla fixat intre montantii verticali pe profile rectangulare fixare sticla este de 650 – 700 mm, inaltimea totala a balustradei fiind 900  mm de la pardoseala deasupra mana curenta. 

componente balustrada din sticla, model: dana 3 - profile

componente balustrada din sticla, model: dana 3 - accesorii

sticla folosita

Sticla folosita la realizarea balustradei din sticla cu profile rotunde si sticla fixata in exterior montanti pe piese poate fi:

  • 8 mm securizata: UltraClara, Clara, Mata, Colorat Bronze

  • 10 mm securizata: UltraClara, Clara, Mata, Colorat Bronze

  • 4.4.2 laminata clar + clar

  • 5.5.2 laminata clar + clar. 

  • Sticla este de proveninta Saint Gobain pentru sticla 8 si 10 mm si Guardian pentru sticla laminata 442 si 552, iar fabricantul (prelucratorul) sticlei este o fabrica cu capital privat 100% romanesc

nunate elox si imitatie lemn

          Nuanta eloxata: argintiu inchis,  se afla pe stocul depozitului nostru, atat profile cat si accesorii. Nunatele de imitatie lemn se produc pe comanda ferma insa, varianta Imitatie Lemn NUC este nunata ce se afla preponderent pe stocul depozitului nostru. Termen de livrare pentru profile Imitatie Decor Lemn: 10 zile lucratoate de la comanda ferma

          Putem executa montaj de balustrade din sticla cu profile  patrate / rectangulare, cu sticla 8, 10 mm securizat sau 442, 552 laminat fixata intre montanti  pe profile, cu usurinta, in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras.

          De asemenea ne puteti solicita pentru montaj de balustrade din sticla cu profile  patrate / rectangulare, cu sticla 8, 10 mm securizat sau 442, 552 laminat fixata intre montanti  pe profile in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)