• balustrada din sticla 6.6.2 fixata in profil continuu

si sticla 6.6.2 fixata in profil continuu

...singura cale de a trasa o granita sigura si estetica fara a pierde din libertate si din spatiu...

Modelul: Eva glass continuum - clasic


          Balustrada din sticla de categorie usoara, potrivit pentru orice tip de proiect cu un buget mic / mediu, Modelul EVA GLASS CONTINUUM – CLASIC, este realizata cu profil din aluminiu eloxat continuu, cu lungime de 6 Ml, profesional, cu sistem  de fixare a sticlei prin bara de compresare / strangere sticla din interiorul profilului, pe toata lungimea acestuia, ceea ce face din acesta balustrada de sticla, fara echivoc, un sistem extrem de fiabil cu stabilitatea mult dorita.

          Profilul folosit permite si montajul de sticla mai subtire,  precum sticla securizata de 8 mm si 10 mm, respectiv sticla laminata 4.4.2, 5.5.2. astfel ca, in functie de bugetul fiecarui cumparator in parte si de locul montajului balustradei din sticla Modelul EVA GLASS CONTINUUM – CLASIC  este o balustrada cu fixare pe pardoseala pretabila in absolut orice situatie.

          Cu preturi incepand de la 99 Euro / Ml pentru varianta cu sticla 8 mm clar securizat si montaj inclus, Balustrada din Sticla EVA GLASS CONTINUUM – CLASIC este alegerea perfecta fiecarui spatiu in parte.


IMPORTANT:

        1. Pentru o stabilitate desavarsita a balustradei din sticla  6.6.2 mm, EVA GLASS CONTINUUM – PERFORMANCE  si respectand prescriptiile tehnice ale producatorului de sistem, sticla nu v-a depasi inaltimea totala de 800 mm.

         2. Pentru siguranta neingradita a tuturor utilizatorilor, recomandam folosirea sticlei laminata si securizata 6.6.2 mm, in detrimentul altor grosimi sau tipuri de sticla, decizia finala apartine cumparatorului.

Componentele balustradei din sticla 6.6.2 mm EVA GLASS CONTINUUM - CLASIC

sticla folosita

          Sticla folosita la realizarea de balustrada din sticla cu profil continuu din aluminiu eloxat poate fi:

  • 8 mm securizata: UltraClara, Clara, Mata, Bronze
  • 10 mm securizata: UltraClara, Clara, Mata, Bronze
  • 4.4.2 laminata clar + clar
  • 5.5.2 laminata clar + clar
  • 6.6.2 laminata si securizata, clar + clar, clar + mat, clar + bronze

          Sticla este de provenienta Saint Gobain pentru sticla 8, 10 si 6.6.2 mm, respectiv Guardina pentru sticla 4.4.2 si 5.5.2 mm, iar fabricantul (prelucratorul) sticlei este o firma cu capital privat 100% romanesc

Nuante elox

          Profilul continuu U din aluminiu eloxat se livreaza in doua nunate de elox: argintiu inchis si argintiu deschis ambele in varianta lucioasa.

          La cerere expresa a beneficiarului acesta se poate livra vopsit electrostatic RAL in orice varianta ral fara sidef, sau vopsit in Sublicromie Imitatie decor lemn in cele patru nunate standard: stejar auriu, nuc, mahon, wenghe

          Putem executa montaj de balustrade din sticla laminata si  securizata 6.6.2 mm fixata in profil continuu 6 Ml , cu usurinta, in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras.

          De asemenea ne puteti solicita pentru montaj de balustrade din sticla laminata si  securizata 6.6.2 fixata in profil continuu 6 Ml in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)