• balustrada din sticla 6.6.2 fixata in profil continuu

Acasa

BALUSTRADE DIN STICLA

" Singura cale de a trasa o granita sigura si estetica fara a pierde din libertate si din spatiu "

          De la inceputurile activitatii noastre in domeniul balustradelor si in special in domeniul balustradelor din sticla, am inteles ca, cine cumparara, nu cumpara un produs ci  o solutie, iar solutia este oferita prin produsul vandut si serviciul prestat, de aceea noi punem la temelia oricarei relatii contractuale consultanta in oferirea de solutii, abia dupa aceasta, succesul nostru va depinde intotdeauna de doi factori: calitatea ridicata a produselor oferite si calitatea ridicata a  serviciilor oferite. Asa cum precizat, ne-am concentrat spre a oferi potentialilor nostri cumparatori solutii, solutii practice in baza experientei noastre, solutii inovative in baza sistemelor de balustrade oferite, solutii fiabile privind designul si stabilitatea fiecarui spatiu in parte, astfel ca satisfactia cumparatorului nostru este primordiala, deoarece, un client multumit este cea mai buna reclama 

          Ne-am propus sa concentram in acest site gama completa de balustrade din sticla existenta intr-un singur loc in piata din Romania, cu scopul de a putea acoperi toate cerintele si de a avea la indemana solutii pentru orice tip de solicitare. Accentul il punem atat pe solutiile oferite in baza de consultanta si consiliere. Multi considera aceasta piata de balustrade din sticla saturata, insa ceea ce exista mai putin spre deloc este consilierea, consultanta si atentia asupra clientilor. Noi stim  foarte bine sa stapanim aceste  elemente. Sunteti pregatiti? Alegeti din cea mai mare gama de balustrade din sticla una care credeti ca se potriveste spatiului dumneavoastra. Trimiteti  prin email sau telefonic o solicitare de consultanta. Solicitarea va avea un timp de raspuns foarte scurt.

          Personalul nostru a fost atent selectat, astfel incat unii dintre cei mai buni si compententi profesionisti in domeniul balustradelor din sticla sa fie permanent la dispozitia ta oferindu-ti astfel, in baza cunostiintelor si profesionalismului lor, solutiile cele mai potrivite spatiului tau, solutii inovative si sigure, imbinand utilitatea, estetica si siguranta, tratand fiecare solicitare in parte ca fiind unica, personalizand-o spatiului tau. Totodata dispunem de dotare tehnica de ultima generatie privind manufactura balustradelor din sticla, eliminand in acest mod orice posibilitate de eventuale deteriori ale suprafetelor de montaj sau ale materialelor, oferind o punere in opera a produselor la nivel occidental

Siguranta pe primul loc

          Toate sistemele de balustrade din sticla le oferim pietei din Romania in calitate de Importator si Distributor, majoritatea sistemelor din aluminiu pentru balustrade din sticla 6.6.2, 8.8.2, 10.10.2 sau 12.12.2, ca sunt cu fixare pe podea, fixare laterala sau incastrate in pardoseala sunt acreditare si certificate privind rezistenta la Impact, Giorado Studio si sunt in concordanta cu normativele Eurocod 1.  

          Sticla ofertata este adaptata si dimensionata fiecarui model si sistem in parte, iar in prisma profesionalismului si calitatii de Importator si Distribuitor pe care o avem, ne straduim sa va recomandam intotdeauna montajul de sticla laminata sau dupa caz laminata si securizata pentru orice model de balustrada, sticla laminata, respectiv laminat securizata ofera grade maxime de siguranta.

          Balustradele din sticla, combina estetica cu exigentele de siguranta privind rezistenta la impact impuse de legislatia in domeniu, balustradele din gama de sisteme VISION sunt in totalitate pretabile de utilizat in toate zonele A, B, C, D si E in conformitate cu Eurocod 1, in cele ce urmeaza va prezentam explicit 

  • ZONA A – zona pentru activitati domestice si rezidentiale   
  • ZONA B – zone pentru birouri
  • ZONA C – zone unde apar aglomerari umane
  • ZONA D – zone comerciale 

         Sistemele de balustrade din sticla, pentru gama de profile rotunde sau patrate/rectangulare, oferite de noi, sunt din aluminiu eloxat in nunatele clasice cu finisaj lucios – argintiu inchis, argintiu deschis, auriu, bronze pentru sistemul cu profile rotunde, argintiu inchis (cafe) – pentru sistemul cu profile patrate / rectangulare, iar in ambele variante putem sa le oferim vopsite in sublicromie IMITATIE LEMN (Stejar Auriu, Nuc, Mahon, Wenge), toate in functie de dorinta si necesitatea fiecarui client in parte.

          Fara costuri suplimentare prea mari peste preturile de balustrade din sticla cu montaj, putem executa montaj de balustrade din sticla cu usurinta, in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras.

          De asemenea ne puteti solicita pentru montaj de de balustrade din sticla cu profile  rotunde, cu sticla 8, 10 mm securizat sau 442, 552 laminat fixata in exterior montanti pe piese in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)